Bara äkta vara. Inga genvägar.

 

Kombucha är en uppfriskande söt/syrlig fermenterad dryck, traditionellt gjord på te, socker och kombuchakultur. Vi brygger vår kombucha enligt en lång bryggtradition med ekologiskt te, ekologiskt nordiskt betsocker och ekologiska eller vilda bär, frukter, kryddor, blommor och örter. Vi anänder inga artificiella tillsatser, konserveringsmedel, extrakt eller aromer. Den är naturligt fermenterad med en sprudlande aktiv jäst- och bakteriekultur, den är lätt kolsyrad och avnjutes bäst kall. Buteljerad på glasflaska för att undvika läckande kemikalier från plast.

 

Kombucha brukar kallas för livets elixir och människor har druckit det i tusentals år i tron om att kunna förbättra sin hälsa. Det finns legender om hur kombucha har gett evigt liv och använts som dåtidens engerigdryck. Idag dricker vi kombucha av en mängd olika anledningar och vi har bestämt oss för att ge dig en smakupplevelse som du inte kan få nog av. Smaka vår kombucha och du kommer känna att det är något speciellt med den. Kanske är det balansen mellan syran och sötman, eller fräschören från frukter och bär som vi smaksätter med. Kanske är det för att den passar så bra tillsammans med mat, eller att den gör så gott i kroppen. Testa och upplev den själv.

 

Våra smaker.

 

Vi inspireras av naturens skafferi när vi smaksätter vår kombucha, och vi använder gärna vad säsongen har att erbjuda. Det innebär att vi inte alltid kan erbjuda vissa smaker utan när det är slut så är det slut för säsongen. Men vi har ett stort utbud av olika smaker som vi gör året runt och vissa av dom har blivit storfavoriter hos många. Så oavsett vad du gillar så brukar vi alltid ha något som faller i smaken. Vår vision är att göra den bästa och godaste kombuchan på ett holistiskt hållbart sätt, och att vara en inspiration till andra att göra de bästa valen med omtanke till vår omgivning.